"Sadílek was grote uitblinker en stond als krijger op het veld"

Michal Sadilek met een sliding op Ryan Flamingo
Michal Sadilek met een sliding op Ryan Flamingo Foto: © BSR Agency

Ricky van Wolfswinkel en Michal Sadílek ontspringen de dans der kritiek na de ontnuchterende nederlaag van FC Twente tegen FC Utrecht. In de eigen Grolsch Veste werd er voor de tweede keer dit seizoen verloren.

"Sadílek was de grote uitblinker. Hij stond als een krijger op het veld. Hij wist wat er op het spel stond en wat er van hem gevraagd werd deze wedstrijd. Dan voeg ik ook meteen doe: je kunt een mindere dag hebben. Ze hebben ook hard gewerkt. Maar ze waren slordig, niet op tempo ingespeeld. Het zat er gewoon niet in", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand van TC Tubantia.

Een andere speler die in positieve zin opviel was Ricky van Wolfswinkel. "Ik vond Van Wolfswinkel het eerste uur wel goed, maar hij zakte daarna wel weg. FC Twente. Dat kwam ook doordat FC Twente lange ballen ging spelen. Ik vind Van der Hoorn niet zo heel goed, maar dat was hij tegen FC Twente wel. Hij werd ook sterk gemaakt door FC Twente met al die kopballen die hij weg kon werken."

"Hij speelde een lange tijd een aardige wedstrijd. Vervolgens is er ook een moment waarop hij heel goed een bal verovert en hem dan achter de man speelt. Maar zo'n wedstrijd was het dus ook een beetje", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties