Salah-Eddine eerlijk: "Er waren meer opties, ook in Nederland"

Salah-Eddine met zwarte voetbalschoenen op een zondagavond in De Grolsch Veste
Salah-Eddine met zwarte voetbalschoenen op een zondagavond in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

Anass Salah-Eddine is terug bij FC Twente. Vorig seizoen werd hij nog gehuurd van Ajax, nu is hij definitief overgenomen van de Amsterdammers. De linksback heeft in De Grolsch Veste een contract getekend tot medio 2027. Waarom heeft de verdediger opnieuw gekozen voor FC Twente?

"FC Twente heeft altijd een speciaal gevoel bij mij gehad", zegt Salah-Eddine bij ESPN. "Toen ik merkte dat ik niet heel veel aan spelen toekwam, begon FC Twente in m'n hoofd rond te dwalen. We hebben er met z'n allen voor gekozen om de stap definitief te maken naar FC Twente. Ik heb hier vorig jaar op huurbasis gespeeld. Het is een mooie club."

Gaat Salah-Eddine zijn contract helemaal uitdienen tot de zomer van 2027? "Dat ligt eraan hoe ik presteer. Als ik het goed doe, er komen mooie clubs en het is zowel goed voor de club als voor mij, dan zal ik een transfer maken."

"Maar mijn eerste doel is hier goed spelen." De verdediger had meerdere opties, maar koos uiteindelijk voor FC Twente. "Er waren meer opties in zowel Nederland als in het buitenland. En dan doe ik wat mijn gevoel tegen mij zegt, en dat is FC Twente", aldus Salah-Eddine.

Lees meer:
0 reacties