"Salah-Eddine heeft laten zien dat hij niet het niveau heeft van Ajax"

Anass Salah-Eddine
Anass Salah-Eddine Foto: © Pro Shots

Ajax won afgelopen donderdag eindelijk weer eens een wedstrijd. In het met 2-0 gewonnen duel tegen Volendam maakte Ar'jany Martha zijn debuut als linksback. Hierdoor bleef oud-FC Twente-speler Anass Salah-Eddine opnieuw op de bank.

"De keuze voor Martha was natuurlijk een beetje noodgedwongen", begint Valentijn Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Borna Sosa was geblesseerd en Gastón Ávila wil geen linksback spelen. En Anass Salah-Eddine heeft in zijn invalbeurt laten zien dat hij niet het niveau heeft om bij Ajax linksback te spelen."

"Martha deed het best wel aardig, zeker aan de bal. Hij kon ook zonder druk voetballen, alles was eigenlijk goed. Hij deed het prima, alleen verdedigend is hij te weinig getest", vervolgt Driessen. "Dat kwam vooral doordat Volendam Bilal Ould-Chikh veel te weinig in het spel betrok. Want dat is een van de weinige Volendammers die wel aardig kan voetballen. Maar om Martha tot 'man van de wedstrijd' te benoemen vond ik veel te ver gaan."

Driessen zou zelf voor iemand anders gekozen hebben. "Ik vond Steven Bergwijn de 'man van de wedstrijd'. Hij is vooralsnog aanvoerder gebleven. Alles komt op zijn schouders terecht, want Steven Berghuis gaf ook niet thuis. Bergwijn schoot op de lat en scoorde een keer, dus een prima wedstrijd voor hem", besluit de journalist.

Lees meer:
0 reacties