Salah-Eddine naar FC Twente: "Laatste dagen zijn hectisch geweest"

Anass Salah-Eddine heeft definitief de overstap gemaakt naar FC Twente. De 22-jarige verdediger komt over van Ajax, waar hij vorig seizoen al van gehuurd werd door de Tukkers. Hoe voelt het voor Salah-Eddine om weer terug te zijn in De Grolsch Veste?

"Het voelt fantastisch, ik ben blij dat ik hier weer ben", zo vertelt Salah-Eddine bij FC Twente TV. "Het voelt als thuiskomen. De laatste dagen zijn hectisch geweest. Het was een drukke periode, maar ik ben blij dat het achter de rug is, en dat ik deze mooie stap heb kunnen zetten."

Wat maakt FC Twente zo'n bijzonder club, volgens Salah-Eddine? "Het is een fantastische, grote, fijne en familiare club. Ik heb het hier toen echt naar mijn zijn gehad. Jullie doen het fantastisch." De verdediger verbetert zich: "Wij doen het fantastisch. Dat is mooi."

Hoe voelde de verdediger zich, toen hij hoorde dat FC Twente interesse had? "Dan ben je heel blij, want FC Twente is een hele mooie club. Het voelde ook direct goed toen FC Twente kwam. Ik ben heel blij dat deze deal rond is gekomen."

Wat zijn de doelen van Salah-Eddine bij FC Twente? "Ik hoop me hier zo goed mogelijk te laten zien, en om basisspeler te worden. Ik hoop van veel waarde te kunnen zijn voor deze club. Als club wil ik ook zover mogelijk komen in Europa en zo hoog mogelijk in de competitie. Ik wil dingen doen die iedereen trots maakt", aldus Salah-Eddine.

Lees meer:
0 reacties