Sam Lammers optie voor FC Twente: "Daar wordt over gesproken"

Sam Lammers tegen FC Twente
Sam Lammers tegen FC Twente Foto: © Pro Shots

FC Twente is nog altijd in de race om Wout Weghorst binnen te halen, ondanks de vermeende interesse van Eredivisie-concurrent Ajax. Mocht de spits van het Nederlands elftal toch niet voor de Tukkers kiezen, denken ze bij ESPN aan Rangers-spits Sam Lammers, die door FC Utrecht het afgelopen halfjaar gehuurd werd. Denkt FC Twente ook aan Lammers?

"Natuurlijk wordt daar over gesproken bij FC Twente", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde bij Voetbalpraat. "Het is ook een hele interessante speler. Alleen, hij kost wel heel veel geld. Ik denk dat hij, ook in salaris, duurder zou kunnen zijn dan Wout Weghorst. Dat kan FC Twente niet betalen. Want FC Utrecht betaalt, in de top, nog altijd meer aan spelers dan FC Twente."

Voetbalcommentator Leo Driessen vraagt zich af of FC Twente nog steeds last heeft van de financiële problemen uit het verleden, waardoor sommige spelers onhaalbaar zijn. Ten Voorde geeft aan dat dat niet het grote probleem is: "Alle lijken zijn al uit de kast. Alle schulden zijn nog niet weg, maar in de berekeningen van de KNVB is FC Twente het beste jongetje van de klas, qua jaarprestaties. Dat gaat wel weer de goede kant op", aldus Leon ten Voorde. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand