Samaris: "Dat was ook de reden waardoor ze ons uitjoelden"

Andreas Samaris in een opstootje tegen FC Twente
Andreas Samaris in een opstootje tegen FC Twente Foto: © Pro Shots

Andreas Samaris beseft dat zijn ploeg niet op de mooiste manier de punten heeft meegenomen uit Enschede. De Griek beseft echter dat Fortuna Sittard de punten juist wel hard nodig heeft.

"Het was een intense wedstrijd. Ten eerste wil ik zeggen dat ik niet trots ben op de manier hoe ons team hier resultaat wilde behalen”, aldus Samaris voor de camera van ESPN. "Dat was ook de reden waardoor ze ons uitjoelden. Ik denk dat de fans van FC Twente zorgden voor een geweldige sfeer. Persoonlijk vind ik het de beste sfeer die ik heb meegemaakt in Nederland."

"We waren twintig spelers die op een missie waren. We gaven ons leven vandaag aangezien we strijden tegen degradatie. We speelden tegen een geweldig team die in een geweldige vorm steekt. Ik denk dat we vandaag door onze mentaliteit het resultaat hebben meegenomen", aldus Samaris.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties