Sander Boschker in gesprek met FC Twente: "Hij is niet de enige"

Deze week werd bekend dat Jacob Malki toch nog langer de materiaalman van FC Twente wordt. Dat betekent ook dat Sander Boschker, die gelinkt werd aan die rol, dat volgend seizoen nog niet lijkt te gaan doen. 

In de Oosttribune zijn ze blij met het nieuws van Malki, maar weten ze ook nog niet wat Boschker na dit seizoen gaat doen. De keeperstrainer mag niet met FC Twente me Europa in, dus neemt hij afscheid van die rol. "Ze zijn nog steeds met hem aan het praten voor het traject hierna", vertelt Tijmen van Wissing. "Er zijn meer keeperstrainers die moeite hebben met het behalen van de UEFA-licentie. Boschker is niet de enige, het is veel strenger dan het voorheen was."

Jan van Staa is benieuwd wat Boschker en FC Twente gaan verzinnen. "Binnenkort horen we het wel, maar waar ligt zijn ambitie? Dat speelt ook mee. Het moet voor beide partijen goed zijn", stelt de oud-oefenmeester, die wel begrijpt dat de Tukkers bij Rein Baart uitkomen als opvolger van Boschker. "Je zoekt toch iemand waar Oosting mee kan werken." Het duo kent elkaar nog van RKC Waalwijk. 

Lees meer:
0 reacties