Schimmelpenninck niet meer welkom bij VI: "Hautain en arrogant"

Sander Schimmelpenninck zal niet snel meer uitgenodigd worden bij de talkshow Vandaag Inside nadat de FC Twente-supporter op Twitter had uitgelegd dat hij daar plaats nam om de domrechtse hordes toe te spreken.

“Ik had de indruk dat dat jochie van adel wat hier gezeten heeft ons maar een beetje dommeriken vond omdat we op BBB hebben gestemd", laat Johan Derksen weten. "Wie denkt hij nou dat hij is dan?! Snotaap!” “Deze jongen lijdt aan een hele ernstige vorm van zelfoverschatting", gaat René van der Gijp verder. "Eigenlijk zou ik hem bij mij in de tuin moeten zetten met een kruiwagentje, zijn neusje rood verven en hem de hele dag uitlachen. Dat zou hem goed doen." "Ik heb het vage vermoeden dat hij niet meer uitgenodigd wordt, hier aan tafel", concludeert Derksen. "Het gaat niet om tegenspreken. Dat heeft dat volk dat zich verheven voelt. Als half Nederland op de BBB stemt, vindt hij dat allemaal domoren. En dat vind ik heel hautain en arrogant." Schimmelpenninck zelf lijkt niet zo geraakt te zijn door de verbanning. "Real Madrid niet meer welkom in stadion De Langeleegte", zo stelde de overtreffende trap van zelfoverschatting op Twitter.

Real Madrid niet meer welkom in stadion de Langeleegte https://t.co/Aa2ytZtjp9 — Sander Schimmelpenninck (@SanderSchimmelp) March 21, 2023

Lees meer: