FC Twente aast op drie punten tegen AZ: "Een geweldige prestatie"

Dominique Scholten
Dominique Scholten Foto: © Pro Shots

Zondagmiddag om 16.45 uur treedt FC Twente aan tegen AZ. De Tukkers kunnen daar de derde plek veiligstellen en dat weet ook algemeen directeur Dominique Scholten.

"Bij winst is de ploeg van trainer Joseph Oosting definitief verzekerd van de derde plaats op de ranglijst en deelname aan de voorronde van de UEFA Champions League. Vorige week werd al deelname aan de hoofdfase van de Europa League veiliggesteld, een geweldige prestatie", opent Scholten middels de clubkanalen van de Tukkers.

Dat de derde plek de topprioriteit is mag geen geheim heten. "Alles staat volledig in het teken van het behalen van die derde plaats. Vanaf de winterstop bezet FC Twente deze positie, met nog drie wedstrijden te gaan wil je die uiteraard vasthouden."

AZ zal echter op volle oorlogssterkte weerstand bieden. "Het gaat zeker niet gemakkelijk worden, maar er is alle vertrouwen op een goed resultaat in Alkmaar. Joseph Oosting beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Het is een compliment aan de gehele staf dat er in deze fase van de competitie nauwelijks blessures zijn."

Lees meer:
0 reacties