Scholten: "Geeft Vitesse ongetwijfeld een boost richting zaterdag"

Dominique Scholten, Arnold Bruggink en Jan Streuer op de tribune
Dominique Scholten, Arnold Bruggink en Jan Streuer op de tribune Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het zaterdagavond in Arnhem op tegen Vitesse, de nummer zeventien van de Eredivisie. Algemeen directeur Dominique Scholten hoopt drie punten mee te nemen uit de Gelredome en hij heeft vertrouwen in een goede afloop.

"Van de laatste drie uitwedstrijden in Gelredome wonnen we er twee en speelden we een keer gelijk", schrijft hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief. "Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in 2-2; in de allerlaatste minuut werd een goal van Ricky van Wolfswinkel afgekeurd na ingrijpen van de VAR. Vitesse staat op dit moment op een rechtstreekse degradatieplaats, maar de ploeg van trainer Edward Sturing heeft zich absoluut nog niet neergelegd bij degradatie naar de KKD."

"Vorige week werd gewonnen bij Excelsior in Rotterdam. Deze overwinning geeft Vitesse ongetwijfeld een boost richting zaterdag", vervolgt de opvolger van Paul van der Kraan. "FC Twente zal goed moeten zijn om te winnen. Trainer Joseph Oosting, zijn staf en de spelers zijn zich hiervan bewust. Na de zege tegen Go Ahead Eagles is er alle reden om de wedstrijd in Arnhem met vertrouwen tegemoet te zien", besluit Scholten optimistisch.

Lees meer:
0 reacties