Scholten geniet van FC Twente-supporters: "Dat is niet normaal"

Dominique Scholten op de tribune bij Heracles Almelo
Dominique Scholten op de tribune bij Heracles Almelo Foto: © NESimages

Dominique Scholten is enorm onder de indruk van de support van FC Twente. Ook afgelopen woensdagavond tegen SC Heerenveen stonden de supporters weer massaal achter de club.

FC Twente speelde 3-3, maar aan de fans lag het niet. "In Heerenveen heb ik opnieuw genoten van onze supporters. Op woensdagavond om 21.00 uur met 1.200 supporters naar Friesland lijkt normaal, maar is het niet", schrijft Scholten op het clubkanaal. "Uit en thuis is de steun indrukwekkend en laten onze supporters zich altijd horen en zien. De sfeeractie met het spandoek, origineel als altijd, bij de wedstrijd tegen Heracles illustreerde dat laatste maar weer eens."

Het seizoen nadert zijn einde in rap tempo. Aanstaande zaterdag wacht weer een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. "De Limburgers draaien een uitstekend seizoen en doen nog volop mee in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal. Voor een uitverkochte Grolsch Veste willen onze spelers en staf de week met winst goed afsluiten", besluit de algemeen directeur.

Lees meer:
0 reacties