Scholten licht toe: "Zijn komst had wel wat voeten in de aarde"

Dominique Scholten en Paul van der Kraan
Dominique Scholten en Paul van der Kraan Foto: © NESimages

Na het sluiten van de transfermarkt heeft de selectie wijzigingen ondergaan: Ugalde vertrok en Myron Boadu en Anass Salah-Eddine zijn toegevoegd. Algemeen directeur Dominique Scholten kijkt vol verwachting naar de toekomst.

"Met de komst van Myron Boadu hebben we de selectie op sterkte gehouden", laat Scholten weten op de clubwebsite. "Zijn komst had wel wat voeten in de aarde, maar het is mooi dat hij de komende maanden voor ons speelt."

"Daarnaast komt een oude bekende in de persoon van Anass Salah-Eddine ons versterken. Nadat hij vorig seizoen al op huurbasis deel uitmaakte van de selectie kunnen we nu langer van hem gaan genieten. Hij tekende gisteren een contract voor 3,5 jaar. Beide spelers zijn speelgerechtigd voor komend weekend. Het is uiteraard aan de staf om te bepalen of ze bij de wedstrijdselectie zitten."

De ploeg van Joseph Oosting staat voor een mooie uitdaging in de komende maanden: streven naar een betere eindpositie dan vorig jaar. Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk gepland, wat ongetwijfeld een bijzondere wedstrijd is voor Oosting tegen zijn voormalige club.

Lees meer:
0 reacties