Scholten over komst speler: "We gaan kijken wat er mogelijk is"

In 1Twente Voetbaltijd schuift algemeen directeur van FC Twente Dominique Scholten aan. Hierin doet hij toch een opmerkelijke uitspraak over Wout Weghorst, die al vaker in verband werd gebracht met de Enschedese club.

"We kijken veel naar opleidingen als AZ, Ajax, PSV is ook veel aan het doen, Feyenoord is goed bezig. Dat zijn opleidingen waar je naar kijkt en waar je van kan leren. Los van dat je van alle opleidingen kan leren. We doen steeds beter mee."

Vervolgens wordt Scholten ook gevraagd of de mogelijke investering in Wout Weghorst het waard is. Scholten hierover: "Het kan niet ten koste van alles zijn, maar we gaan wel kijken of iets mogelijk is." Gevraagd naar het uiterste bedrag dat FC Twente wil betalen voor hem is Scholten gelijk lacherig. "Dat ga ik hier niet zeggen." Vervolgens komt de vraag wie Scholten nog graag wil zijn bij FC Twente. "Topvoetballers van de wereld mogen allemaal komen. Maar niet echt een concrete naam. Je noemt net Weghorst, daar heeft Arnold ook het nodige over gezegd. Dat zou wel iets kunnen zijn."

Tot slot voegt Scholten toe: "Ik denk dat we nu qua persoonlijkheden een sterk team hebben, maar bepaalde dingen is een mix van eigenschappen. We zijn wie we zijn door wie we zijn. Maar het heeft ook een keerzijde. Soms breekt dat op en we staan gewoon derde van Nederland, dat is niet gewoon."

Lees meer:
0 reacties