Scholten trots: "FC Twente heeft zichzelf weer op de kaart gezet"

Dominique Scholten en Jan Streuer
Dominique Scholten en Jan Streuer Foto: © NESimages

Algemeen directeur Dominique Scholten blikt in de nieuwsbrief vooruit en terug op het seizoen van FC Twente. Het ongeloof dat de ploeg uit Enschede een ticket voor de Champions League kan bemachtigen nadat het zo'n zes jaar geleden nog in de Keuken Kampioen Divisie speelde is bijzonder.

"Door de 3-1 zege op Almere City FC heeft FC Twente zich rechtstreeks geplaatst voor de hoofdfase van de Europa League. Dat is een fantastisch prestatie van spelers en staf", schrijft Scholten in de nieuwsbrief op website van FC Twente.

"Toch is de ploeg nog niet klaar. Bij behoud van de huidige derde plaats op de ranglijst volgt instroming in de voorronde van de Champions League. Een overwinning volgende week in Alkmaar tegen AZ is daarvoor in ieder geval voldoende. Mocht AZ zondag punten morsen tegen NEC dan is zelfs een gelijkspel genoeg. Laat ik niet te ver op de zaken vooruitlopen. We gaan het volgend weekend zien", aldus de algemeen directeur.

"Een paar jaar geleden werd promotie naar de Eredivisie groots gevierd en nu strijden we zelfs voor een ticket voor de Champions League. FC Twente heeft zichzelf weer op de kaart gezet. Dat is een compliment voor iedereen in en rondom de club die hier de laatste jaren een bijdrage aan heeft geleverd", besluit Scholten.

Lees meer:
0 reacties