Scholten wijst naar Oosting: "Ik sluit me daar helemaal bij aan"

Dominique Scholten en Arnold Bruggink
Dominique Scholten en Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De Tukkers hopen in eigen huis de derde plek op de ranglijst te verstevigen. Algemeen directeur Dominique Scholten kijkt uit naar de slotfase van het seizoen.

"Met nog tien wedstrijden te gaan, is een belangrijke fase van de competitie aangebroken. Vanaf nu gaan de prijzen verdeeld worden", beseft de bestuurder op de officiële website van FC Twente.

Hij was daarbij ook naar de trainer. "Joseph Oosting gaf vorige week aan nog niet veel bezig te zijn met de positie op de ranglijst. Volgens hem gaat het erom goed te blijven voetballen en je als ploeg iedere keer te verbeteren. Dat levert uiteindelijk punten op en dan kom je vanzelf hoog op de ranglijst. Ik sluit me daar helemaal bij aan", aldus Scholten.

"Dat supporters wel speculeren over de positie op de ranglijst is logisch en maakt voetbal ook zo leuk", vervolgt Scholten. "Een goed resultaat zaterdag tegen Sparta Rotterdam is een eerste stap naar een mooie eindklassering. De steun van ons geweldige publiek gaat daarbij ongetwijfeld helpen. De Grolsch Veste is weer volledig uitverkocht."

Lees meer:
0 reacties