Schreuder opnieuw in beeld bij FC Twente? "Trainer met potentie"

Eerder werd de komst van Dick Schreuder al aangehaald na het vertrek van Ron Jans, maar zijn komst naar FC Twente is in de toekomst nog niet uitgesloten. Uiteindelijk koos Twente voor Joseph Oosting , terwijl Schreuder zijn geluk ging beproeven bij Spaanse derdedivisionist CD Castellón.

Jan van Staa stelde dat Schreuder met gemak het niveau van de Eredivisie aan zou moeten kunnen. "Heerenveen was een ploeg geweest voor hem. In de toekomst zou hij, gezien zijn stijl van werken en manier van spelen, goed bij Twente passen", zo stelt hij bij De Oosttribune van RTV Oost. "Dat heeft met name met het aanvallende gedeelte te maken. Er is een verschil met de Eredivisie, maar het is wel een trainer met potentie. Hij is een aanvallend ingestelde trainer."

De reden dat Dick Schreuder niet de stap maakte naar de ploeg uit Enschede heeft volgens Tijmen van Wissing met een moeilijke geschiedenis te maken. "Dat heeft denk ik niet meegewerkt", zegt de clubwatcher. Stond hij niet op de lijst in Enschede? "Bruggink heeft hem niet echt besproken. Er is wel een keer gepolst: wat is Dick voor trainer? Ik weet dat hij wat referenties heeft gehaald, maar ik weet niet of hij serieus in beeld is geweest. Ik denk dat Oosting echt wel op pole position stond", aldus Van Wissing.

Schreuder zijn huidige ploeg die actief is op het derde niveau van Spanje staat met acht punten verschil stijf bovenaan.

Lees meer:
0 reacties