"Selectie FC Twente heeft geld ingelegd voor de vrijwilligers"

FC Twente-spelers vieren feest voor het uitvak in Zwolle
FC Twente-spelers vieren feest voor het uitvak in Zwolle Foto: © Pro Shots

FC Twente eindigde dit seizoen op een derde plek in de Eredivisie en Geert-Jan Jakobs is onder de indruk van de Tukkers. De verslaggever zag dat het afgelopen zondag, na de nipte zege op bezoek bij PEC Zwolle, groot feest was bij de club uit Enschede. 

"Na afloop is er volop bier, pizza en gezang in de gastenkleedkamer", schrijft hij op de website van VI. "De spelers brullen mee met smartlappen, maar ook met Eurythmics-klassieker Sweet Dreams. Er is verstilde vreugde bij de trouwe materiaalman Jacob Malki, die in zijn aanstaande afscheidsjaar nog mag hopen op een terugkeer in de Champions League. Joseph Oosting hoeft niets eens wat te zeggen. Zijn vochtige ogen vertellen het verhaal van zijn seizoen", aldus Jakobs.

"Daan Rots staat weer te stralen", constateert hij. "In vijf jaar tijd van de Keuken Kampioen Divisie naar het voorportaal van de voetbalhemel: die uitzonderlijke prestatie zal met veel vreugdebier worden weggespoeld. In Twente en op Ibiza, waar de selectie het seizoen deze week afsluit", constateert Jakobs, die weet dat de spelers drie dagen voor de laatste competitiewedstrijd ook aan anderen hebben gedacht. "De selectie heeft geld ingelegd voor de vrijwilligers van FC Twente, ze worden zo in De Grolsch Veste onthaald met een dankwoordje en cadeaus", verklapt hij. 

Lees meer:
0 reacties