Selectie klapte voor Pusic: ''Ik vond het apart en oncomfortabel''

Hans Kraaij jr. was woensdagochtend naar eigen zeggen getuige van een 'oncomfortabel' en 'rare' aangelegenheid in de Grolsch Veste. De presentator van FOX Sports was in Enschede om prijzen uit te reiken voor de beste spelers van de Keuken Kampioen Divisie.

"Ik mocht vanochtend drie schilden uitreiken voor de beste speler, Cantalapiedra, de beste keeper, Drommel, en de beste trainer: Pusic. De uitreiking moest in een volle kleedkamer, alles en iedereen was er", vertelt Kraaij jr. bij Voetbalpraat op FOX Sports. Vanwege het recente ontslag van Pusic leek het hem beter om zijn prijs op een ander moment uit te reiken.

"Ik zei: 'Dan doen we Pusic wel bij De Tafel van Kees.' Maar die was gewoon in de kleedkamer bij zijn spelers waar hij gisteren (dinsdag, red.) ontslagen is", aldus de presentator, die daar een beetje ongemakkelijk gevoel bij kreeg. "Ik vond het oncomfortabel. Maar hij zat er en de jongens hebben toch gewoon een minuutje of anderhalf staan klappen voor hem."

"Ik vond het heel apart. En dat terwijl ze het er wel mee eens zijn dat hij volgend jaar niet meer voor de groep staat. Ik vond het heel raar", besluit 'Hansie-Hansie'.

Lees meer:
0 reacties