Sem Steijn blikt terug: "Die moeten we ook echt niet vergeten"

Sem Steijn en Mitchell van Bergen werden dinsdag het hemd van het lijf gevraagd tijdens de Kidsclub Persco. Zo is één jonge fan benieuwd wie de slechtste verliezer binnen het team is.

Sem Steijn weet het zeker: "Michel Vlap kan heel slecht tegen zijn verlies. Die kan er niet zo goed tegen." Van Bergen is het daar 'helemaal niet' mee eens. "Hij zit hier gewoon aan tafel", wijst de aanvaller naar Steijn. "Ik denk Sem. Sem is af en toe een heethoofd. Ik denk dat hij het slechtst tegen zijn verlies kan."

De twee gaan vervolgens ook in op hun mooiste voetbalmoment en hun mooiste doelpunt. "Mijn debuut hier bij FC Twente vond ik heel erg mooi, in de Grolsch Veste tegen Schalke. Toen kwam ik erin en scoorde ik gelijk een omhaal, dus dat was een heel mooi moment", vertelt Steijn. Hij heeft nog een ander mooi moment: "Hammarby IF en dan de uitwedstrijd. Die moeten we ook echt niet vergeten, dat was ook een heel mooi moment om niet meer te vergeten. Ik heb dus wel meerdere momenten waar ik graag op terugkijk."

Voor Van Bergen is het een moment bij Stade Reims. "Voor mij was het mijn debuut daar, dat was tegen Paris Saint Germain, waar Lionel Messi voetbalde. Het was ook het debuut van Messi, dus dat was wel heel erg vet. We verloren wel met 0-2 en Kylian Mbappé scoorde twee keer."

Steijn gaat voor de goal bij zijn debuut als mooiste doelpunt. "Ook het mooiste doelpunt was tegen Schalke met die omhaal", zegt hij. En Van Bergen? "In mijn tijd bij Heerenveen, tegen NAC Breda in de uitwedstrijd. Het was van een hele lange afstand, dus die was wel echt mooi."

Lees meer:
0 reacties