Sem Steijn geniet op eigen toernooi: "Het is echt wel een eer"

Sem Steijn juicht met Ricky van Wolfswinkel
Sem Steijn juicht met Ricky van Wolfswinkel Foto: © BSR Agency

KMD, de oude club van Sem Steijn, organiseerde deze week het Sem Steijn Toernooi. Uiteraard was ook de hoofdrolspeler van de partij en werd het dringen voor handtekeningen en selfies. 

De 22-jarige speler van FC Twente begon zijn carrière bij de amateurclub uit Wateringen. "We woonden in de omgeving en gingen op zoek naar een leuke club in de buurt. Dat werd KMD", vertelt vader Maurice Steijn aan het Algemeen Dagblad. "Vooral het kleine en gemoedelijke trok ons aan."

Na twee jaar maakte Steijn junior de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag en inmiddels speelt hij dus bij FC Twente. Toch zijn de vriendschappen die Sem bij KMD sloot, blijven bestaan. "Ik heb met een aantal gasten uit het huidige eerste elftal nog samengespeeld. Ik ben laatst bij een training langs geweest en we hebben elkaar nog op een festival gezien. Dat zijn leuke dingen", zegt hij daarover.

Het Sem Steijn Toernooi werd dit jaar voor de tweede keer gehouden. "Het is wel echt een eer om nu al een eigen toernooi te hebben", aldus Steijn. 

Lees meer:
0 reacties