Sem Steijn: "Hier moet je aanhaken bij de top van Nederland"

Sem Steijn is erg tevreden over zijn eerste seizoen in dienst van FC Twente. De aanvallende middenvelder had vooraf niet gedacht hij zoveel minuten zou maken tijdens zijn eerste seizoen en is ook blij met het aantal goals die hij tot nu toe scoorde voor de Tukkers.

Steijn woont nu hij bij FC Twente speelt, op zichzelf. “Ja, dat gaat heel goed”, zegt Steijn lachend bij Mirror Talk. “Ik heb het onwijs naar mijn zin. Het gaat me goed af. Behalve als mijn moeder komt, die moet mijn huis schoonmaken”, grapt de middenvelder lachend.

Steijn heeft het erg naar zijn zin in Enschede. “Het is een heel groot verschil met ADO Den Haag. Daar moet je je meten met de Keuken Kampioen Divisie. Hier moet je aanhaken bij de top van Nederland. Dat is wel een groot verschil. Ik ben onwijs blij met deze stap."

Ook met zijn persoonlijk inbreng is de lopende middenvelder erg tevreden. "Ja, goed, absoluut. Ik ben zeer tevreden over dit seizoen." Toch is hij niet altijd basisspeler. “Dat klopt, maar vooraf was ik tevreden geweest met dit aantal speelminuten en goals. Nu we er eenmaal zijn, moeten we ook door toch."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand