Sem Steijn investeert in zichzelf: "Ziet dat ik stappen heb gemaakt"

Sem Steijn is ook naast de reguliere trainingen bij FC Twente bezig met beter worden. De aanvallende middenvelder onderneemt veel, zoals bijvoorbeeld met Patrick Woerst.

"Ik heb best wel wat verschillende dingen die ik doe. Ik doe sowieso altijd afwerken na de training. Maar ook met Patrick Woerst uit Rotterdam train ik het kijkgedrag, het scannen. Eigenlijk nog veel meer", vertelt Steijn in Fresia & Milan Parkeren de Bus. "We kijken heel veel beelden en trainen daarop. Dat is wel heel interessant. Je ziet ook dat ik daarin echt stappen heb gemaakt. Doordat je weet wat er om je heen gebeurt, ben je veel rustig aan de bal."

De FC Twente-speler noemt het 'heel leerzaam'. "Dat gaat heel goed en ik ben heel blij dat ik met hem dat traject begonnen. Of ik meteen zoiets had van: hier moet ik me ook nog op ontwikkelen? Het waren eigenlijk de trainers van vorig seizoen, die zeiden dat ik aan mijn kijkgedrag moest werken. Ik had een filmpje van Patrick gezien bij het Jeugdjournaal. Toen ben ik bij hem terecht gekomen. Ik zag het op YouTube voorbij komen, haha", lacht Steijn.

Lees meer:
0 reacties