Sem Steijn krijgt transfertip: "Stap moet hij niet verkeerd maken"

Sem Steijn was dit seizoen een van de smaakmakers bij FC Twente. Hij was goed voor zeventien doelpunten in de Eredivisie en dat levert hem vast en zeker interesse op.

Ben Rienstra is onder de indruk van de prestaties van Steijn. "Zeventien goals, dat vind ik knap hoor. Dat is veel. Hij neemt niet eens alle penalty's. Hij heeft een goed gevoel voor ruimte. Hij heeft dat gevoel. En de energie die hij erin legt", merkt hij op in 1Twente VoetbalTijd.

Volgens René Wagelaar zit er ook nog 'rek in' bij Steijn. "Hij is net 23, er zit nog rek in. Die kan nog wel een stapje maken. Die stap moet hij niet verkeerd maken. Hij moet niet gaan naar een club waar hij zeker 70% op de bank komt in het begin. Hij moet komen als een basisspeler", is hij van mening.

Wagelaar geeft een tip: "Hij kan beter iets lager instappen en basisspeler zijn, dan ergens komen waar hij meteen op de bank zit. Ik hou daar niet van. Kijk naar Cerny. Wolfsburg leek een prima club voor hem. Maar je ziet hoe zwaar het is. Hij speelt lang niet alles."

Lees meer:
0 reacties