Sem Steijn lachend na zege: "Dat is toch wel een klein smetje"

Sem Steijn viert zijn eerste goal tegen Go Ahead Eagles
Sem Steijn viert zijn eerste goal tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

Sem Steijn was zondagmiddag de grote man aan de kant van FC Twente. De aanvallende middenvelder scoorde twee keer tegen Go Ahead Eagles en beëindigde hiermee een periode van droogte.

"Het is altijd lekker om te scoren, het heeft even op zich laten wachten", vertelt Steijn aan RTV Oost. "Dan wordt er altijd een mening gevormd, maar dat betekent ook dat je het goed gedaan hebt. Ik ben er hartstikke blij mee. Ik weet gewoon dat ik goals maak, en kan maken. Hoe langer het duurt, des te eerder die komt. Ik maakte er zelf niet zo'n ding van. Alleen hoor je dan wel om je heen, van je buren of vrienden, dat het nu wel weer tijd werd."

"Dus dan is het wel lekker en dan lucht het ook wel op", gaat Steijn verder. "Ik weet wat ik kan. Ik train gewoon hetzelfde, maar soms kan je dan even pech hebben. Soms in wedstrijden viel de bal net even niet goed voor me, dat zit dan even niet mee. Maar vandaag zat het wel weer mee. Over een heel seizoen zeggen je aantal goals hoe goed je bent."

Steijn was zelfs nog dichtbij een hattrick in de Grolsch Veste. "Ja, dat is toch een klein smetje", lacht de voetballer. "Ik had die bal van Joshua (Brenet, red.) gewoon binnen moeten schieten. Die schoot ik voorlangs. En daarna nog een kopkans en een bal in de lange hoek. Klein smetje, maar ik ben man of the match, dus ook heel blij", aldus Steijn.

Lees meer:
0 reacties