Sem Steijn lacht: "Champions League-liedjes tijdens de training"

Sem Steijn viert treffer
Sem Steijn viert treffer Foto: © BSR Agency

FC Twente hoopt komend seizoen uit te komen in de voorronde van de Champions League. De Tukkers moeten dan wel als derde eindigen in de Eredivisie. Volgens Sem Steijn is dat het ultieme doel van FC Twente.

"Het leeft heel erg", reageert de middenvelder in gesprek met ESPN. "Je bent daar elke dag mee bezig. Je zegt het nog net niet elke dag op de club. Er worden zelfs al Champions League-liedjes gedraaid tijdens de training, gewoon voor de grap. We werken daarnaartoe en zijn er iedere dag mee bezig, het is ons doel."

Steijn was dit seizoen al goed voor twaalf doelpunten, maar de laatste zeven wedstrijden staat hij al droog. ESPN mocht het interview daar niet mee beginnen, maar verslaggever Cristian Willaert is wel in voor een dolletje en vraagt Steijn waar de goals zijn gebleven.

"Ga je het toch doen? Engnek", lacht Steijn. "In de eerste helft van het seizoen ze zijn gebleven. Maar ook zonder goals te maken ben ik tevreden over het spel. Natuurlijk wil ik altijd graag scoren, maar die goals komen er wel weer aan. Maak je maar niet zo druk."

Lees meer:
0 reacties