Sem Steijn roept vraagtekens op: "Zou jij hem ernaast zetten?"

Sem Steijn
Sem Steijn Foto: © Pro Shots

Job Vaarhorst, Nico Wantia en Tijmen van Wissing bespreken de prestaties van FC Twente en reflecteren op de wedstrijd tegen SC Heerenveen, die eindigde in een gelijkspel. Tijdens hun gesprek komen onder andere de optredens van Gijs Smal en Sem Steijn aan bod.

"Oosting was eigenlijk best tevreden", zegt Wantia in de nieuwe aflevering van de Oosttribune. "Ik kon zijn gevoel wel een beetje begrijpen", geeft Van Wissing aan. Je kunt kijken naar het balverlies van Smal in de tweede helft, dat was slordig. Steijn ook ongelukkig, buiten een geweldige aanname na de pass van Carel Eiting."

"Hoeveel krediet heeft die jongen nog?" vraagt Wantia zich af over het spel van Steijn. "Hij is de topscorer. Je weet toch wat je aan Steijn hebt. Zou jij hem ernaast zetten?" vraagt Van Wissing zich af. "Ik zou dat wel serieus een keer overwegen, ja", geeft Wantia aan. "En wie moet er dan spelen?" vult Van Wissing aan.

"Ik heb me ook wel een beetje verbaasd over de hele positieve reactie van Oosting na afloop", vertelt Vaarhorst. "Na die 3-3 heb je nog een halfuur om wat te creëren. Ik vond het nog wel meevallen met wat je nou in het laatste halfuur in elkaar voetbalt. Het zag er allemaal wel leuk uit en ze speelde in een hoog tempo die bal naar elkaar, maar wat heeft het nou opgeleverd?" vraagt Vaarhorst zich af.

"Ik vond het wel iets gevaarlijker", vult Van Wissing aan. "Je had een paar momenten dat er eerder geschoten kon worden, maar ik vond het zeker niet de minste wedstrijden van FC Twente. Ik denk een van de betere van de laatste weken", sluit Van Wissing af.

Lees meer:
0 reacties