Sem Steijn wint weddenschap: "Hij moet nu een kratje bier kopen"

Sem Steijn juicht
Sem Steijn juicht Foto: © Pro Shots

Sem Steijn had zondag een groot aandeel in de monsterzege op FC Volendam. Hij maakte drie goals en won daarmee een weddenschap van clubwatcher Leon ten Voorde.

Door zijn hattrick staat Steijn nu op zeventien Eredivisiegoals dit seizoen. "Dat is het belangrijkste van vandaag: een kratje bier", lacht hij voor de camera van RTV Oost. "Ik ben er superblij mee, mooi dat Leon nu een kratje bier voor mij moet kopen." Steijn weet ook wel welk bier Ten Voorde voor hem gaat halen: "Dat moet Grolsch zijn, toch? Ik vind het ook lekker, dus doe maar Grolsch. We kopen thuis ook Grolsch."

Steijn genoot van zijn drie treffers. "Ik wilde graag goals maken, want we moesten een goede uitslag neerzetten voor het doelsaldo. Vandaar dat we heel veel wilden scoren. Ik denk dat we niet te weinig hebben gescoord, maar we kregen wel te veel tegengoals. Het is natuurlijk zonde hoe we de wedstrijd beginnen. Het was een chaotische eerste helft. We zijn blij dat we toch nog een mooie uitslag neer hebben gezet."

De smaakmaker zag echter nog wel een minpuntje: "Het enige zonde is dat AZ gewonnen heeft." Steijn vreest echter niet voor de laatste wedstrijd tegen PEC Zwolle. "We hebben alles in eigen hand en moeten volgende week gewoon winnen. Des te leuker is die wedstrijd daar. Wij zijn FC Twente en moeten er alles aan doen om daar te winnen."

Lees meer:
0 reacties