Sjaak Polak: "Dat Vak-P voor m'n deur stond, kan hij niks aan doen"

Sjaak Polak timmert momenteel aan de weg als trainer, maar heeft natuurlijk ook een hele carrière als voetballer achter de rug. Door zijn tijd bij FC Twente gaat het gerucht dat Polak en Jeroen Heubach elkaar niet kunnen luchten of zien, maar dit is volgens beide oud-voetballers complete onzin.

"We hebben weleens discussies gehad op het trainingsveld en er is weleens iets gebeurd, maar joh... Ik neem hem niets kwalijk", vertelt Polak in de aflevering van Voetbaltijd. "Dat er een aantal jongens van Vak-P bij ons voor de deur stonden in De Lutte, daar kan hij niets aan doen. En dat ik nu eenmaal een winnaar ben, die voor mijn positie ging spelen, daar kan ik weer niks aan doen."

"Ik heb gewoon respect voor iedereen, maar ik wil spelen. En daar zal ik alles aan doen. Buiten het feit dat ik niet iemand zomaar een schop geef op de training. Maar als het langer duurt, dan ben ik daar ook niet vies van. Ik wil gewoon voetballen. Ik ben geen geweldige speler, maar wel een goede speler voor iedereen in zijn elftal. Maar ik wel echt bekrachtigen: ik heb geen hekel aan Jeroen! Ik kom hem ook meermaals tegen bij de Rebellen, dus wat dat betreft is dat onzin. Lariekoek!

Lees meer:
0 reacties