Gijs Smal 'boycot' Van Wissing: "Spreek hem al 2 jaar niet meer"

Gijs Smal met de bal in zijn hand
Gijs Smal met de bal in zijn hand Foto: © Pro Shots

Joshua Brenet en Gijs Smal werden de afgelopen tijd vaak bekritiseerd vanwege hun spel. Afgelopen zondag tegen Go Ahead Eagles waren beide vleugelverdedigers goed voor een assist. Brenet wist zelfs te scoren. Toch zagen we beide spelers na afloop van de wedstrijd niet verschijnen voor de camera van RTV Oost.

Clubwatcher Tijmen van Wissing legt uit waarom Brenet en Smal eigenlijk nooit te zien zijn voor de camera van de regionale omroep. "Brenet wilde de laatste keer niet. En ik ga niet op de knieën voor hem", zo begint Van Wissing bij De Oosttribune. "Smal spreek ik al een jaar of twee niet meer, ofzo. Dat is de reden. Dat heeft te maken met opmerkingen die ik toen heb gemaakt in coronatijd. Dat is de reden."

Van Wissing gaat verder: "Brenet heb ik laatst een keer aangevraagd", blikt hij terug. "Nu heeft hij weer een assist en een doelpunt, maar hij hoorde zondag niet bij de beste vijf spelers hoor. Hij was heel slordig. Hij had een mooie bal op Sem Steijn, en die kopbal. Voor de rest haalde hij een voldoende, maar hij was nog niet goed", besluit Van Wissing over de rechtsback.

Lees meer:
0 reacties