Smal op de bank voor Salah-Eddine? "Zou ik best logisch vinden"

Gijs Smal
Gijs Smal Foto: © Pro Shots

Gijs Smal beleeft dit seizoen nog niet de persoonlijke successen die hij voorheen wel kende bij FC Twente. Nico Wantia vraagt zich af of Anass Salah-Eddine niet de kans moet krijgen op linksback.

Afgelopen zaterdag tegen Fortuna Sittard speelde Smal geen beste wedstrijd en ging hij in de rust naar de kant. "Ik vond hem heel slecht spelen", begint journalist Wantia in de Oosttribune-podcast, "Het was een vrij ongelukkig wedstrijd van Gijs Smal. Ik denk dat vrijwel iedereen hem eruit had gehaald."

Smal vertrekt komende zomer transfervrij bij FC Twente, dus versterkte de club zich in de winter alvast met Salah-Eddine. Wantia vindt het geen gekke gedachte om hem alvast in de ploeg te zetten. "Met in het achterhoofd dat de derde plaatst zo goed als binnen is, zou ik dat best logisch vinden kijkend naar de toekomst", legt hij uit.

"In principe moet je gewoon de beste opstellen. Als Smal duidelijk beter is dan Salah-Eddine, zou ik daarvoor kiezen", vervolgt hij. "Maar als het redelijk dicht bij elkaar ligt, dan heeft Salah-Eddine een streepje voor omdat hij volgend jaar de linksback gaat worden."

Lees meer:
0 reacties