Sneijder wijst naar FC Twente: "Dat is toch verschrikkelijk"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © NESimages

PSV - FC Twente leek zondag in een gelijkspel te gaan eindigen. Vlak voor tijd ging Mitchell van Bergen in zijn eentje af op het doel van PSV, maar oog in oog met Benitez faalde de aanvaller van FC Twente hopeloos. In blessuretijd sloeg PSV alsnog toe in eigen huis, 1-0.

Veronica Offside-presentator Wilfred Genee zag een wedstrijd waarin de spanning hoog lag. "Ik betrapte me erop dat ik hoopte dat FC Twente het zou gaan halen." Tafelgast Wesley Sneijder dacht dat PSV 'gewoon' ging winnen. "Ik voelde het alweer aankomen. Dit is het geluk van de kampioen." Wilfred Genee: "Zeker toen Van Bergen alleen op de keeper afging."

"Dat is toch verschrikkelijk", is de reactie van Sneijder. "Zo'n jongen wordt ingebracht om zijn snelheid. Er gaan ruimtes ontstaan en vermoeidheid achterin bij PSV. En dan is ie weg..." Sneijder zag dat het misging in zijn aanname. "Zijn een-na-laatste aanname was te ver waardoor hij ook niet meer door kon rennen en om de doelman heen kon." Simpelweg een gebrek aan kwaliteit, stelt Sneijder. "Dat is kwaliteit."

Lees meer:
0 reacties