Snoei verklapt: "Feyenoord kwam nu wel met het juiste bedrag"

Jan Streuer is houdt vast aan zijn standpunt om Ramiz Zerrouki deze maand niet te verkopen. De technisch directeur van FC Twente wil in januari geen belangrijke spelers kwijtraken.

Bij FC Afkicken wordt de houding van Streuer besproken en rijst de vraag of de technisch directeur geniet van de aandacht. "Nee, hoor", zegt Mike Snoei, die Streuer al lang kent. "Hij is heel nuchter en komt ook uit die streek. Hij woont al zijn hele leven in Arnhem, maar komt echt uit Twente. Hij heeft daar ook gevoetbald en weet heel goed wat de mensen daar wel en niet willen horen. Je moet één ding niet vergeten, hij is eigenlijk zijn leven lang scout geweest. Hij heeft een enorm netwerk en een andere vijver dan waar heel veel clubs in vissen."

Snoei is tegenwoordig trainer van Telstar en was deze maand nog in De Grolsch Veste. "Na de bekerwedstrijd die wij speelden met Telstar heb ik een tijdje met hem staan kletsen over dat Zerrouki-verhaal. Dat was toen heel actueel. Hij zei: Die blijft gewoon, ik kan nu toch geen andere middenvelder halen? Hij haalde nog wat andere voorbeelden erbij. Mensen eromheen die hem niet goed kennen denken dat het een soort handelstactiek is. Maar dat was niet zo. Ook vandaag weer. Feyenoord kwam nu wel met het juiste bedrag, maar ze willen gewoon echt meestrijden. Je voelt dit seizoen als geen ander dat het wat open ligt."

Ondanks de teleurstellingen blijft Zerrouki gemotiveerd om voor FC Twente te spelen. "Je moet altijd met die gasten blijven praten. Het is toch ook niet zo slecht om nu bij FC Twente te zitten? Zerrouki voelt ook dat het wel weer eens zo'n 2010-seizoen kan worden. Ik denk ook dat zij een van die kandidaten zijn. Er worden zoveel punten gemorst en ook Feyenoord wist in die laatste wedstrijd niet te profiteren. Dat blijft wel een poosje spannend", aldus Snoei.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand