Sparta Rotterdam moet sterkhouder missen in duel met FC Twente

Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk
Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het zaterdagavond in de Grolsch Veste op tegen Sparta Rotterdam, de nummer tien van de Eredivisie. De Kasteelclub heeft inmiddels een voorbeschouwing online gezet via de officiële kanalen.

"Voor Sparta Rotterdam staat er in speelronde 25 een traditioneel lastige uitwedstrijd op het programma. De Rotterdammers gaan zaterdag namelijk op bezoek bij FC Twente, waar deze eeuw pas twee keer werd gewonnen. Zaterdag wacht er voor de Kasteelheren op papier opnieuw een zware wedstrijd. In Tijs Velthuis speelt er bij Sparta een speler met een verleden bij Twente", schrijft Sparta.

"De club uit Enschede was voor de verdediger uit Oldenzaal zijn eerste profclub waarmee hij in aanraking kwam. Tot de O19 speelde Velthuis namelijk voor Twente, waarna hij via AZ en NAC afgelopen zomer bij Sparta belandde. Trainer Jeroen Rijsdijk kan morgenavond in ieder geval geen beroep doen op Bart Vriends. De aanvoerder is nog geblesseerd en zal niet bij de selectie zitten."

Vermoedelijke opstelling Sparta: Olij, Bakari, Meissen, Eerdhuijzen, Van der Kust; De Guzman, Verschueren, Kitolano; Mito, Lauritsen en Saito.

Lees meer:
0 reacties