FC Twente-spelers plagen Gijs Smal met Feyenoord: "Hand in hand"

Gijs Smal
Gijs Smal Foto: © Pro Shots

Sinds het is gelekt dat Gijs Smal naar alle waarschijnlijkheid komende zomer transfervrij de overstap maakt naar Feyenoord wordt hij door zijn teamgenoten bij FC Twente geplaagd. Dat vertelde Michel Vlap in Goedemorgen Eredivisie bij ESPN.

In de uitzending vertelt Vlap dat ze binnen het team altijd wel redelijk scherp zijn op dit soort ontwikkelingen. “Als we in de gym zitten, dan zetten we Hand in Hand op. Dan trekt hij rood weg. Dat soort grapjes maken we altijd. Ook als er ruzies zijn. Dan zetten we We Will Rock You op en loopt iemand met zo’n K1 belt door de kleedkamer. Dat soort dingen doen we op onze manier.”

Toch vindt de voetballer van FC Twente dat zijn ploeggenoot zich professioneel opstelt. “Hij doet er alles voor. Ik ken in dat opzicht weinig spelers als Gijs.” Ron Jans is ook te gast in de voetbaltalkshow en ziet Smal ook wel spelen bij Feyenoord. “Jazeker, maar dat moet volgens mij betekenen dat Hartman verkocht moet worden. Ik denk dat Gijs niet als stand-in gehaald wil worden en dat moet hij ook niet doen, want hij moet spelen. Ik zou het niet aanbevelen”, aldus de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties