'Splijtzwam' Weghorst naar FC Twente? "Moet er niet aan denken"

Wout Weghorst en Xavi Simons zingen het 'Wilhelmus' in De Kuip
Wout Weghorst en Xavi Simons zingen het 'Wilhelmus' in De Kuip Foto: © Pro Shots

Wout Weghorst wordt de laatste tijd in verband gebracht met FC Twente. De spits zou graag voor de club uit Enschede spelen en wellicht komt hij komende zomer wel naar De Grolsch Veste, Clubwatcher Tijmen van Wissing kijkt in ieder geval uit naar de interviews met Weghorst, mocht hij naar FC Twente komen.

"Ik verheug me al op de komst van die 'splijtzwam' uit Borne: Wout Weghorst", begint Van Wissing bij De Oosttribune. "Die werd gewisseld bij Hoffenheim… Ik heb het nu al tegen de persman van FC Twente gezegd: mocht hij deze zomer komen, en laten we het hopen, dan krijg je elke week een pandemonium."

"Je gaat gewoon gratis naar een openluchttheater", vervolgt Van Wissing. "Weghorst zorgt altijd voor een heerlijke show. Ik ga wel goed op ergernis. Ik ga zondag, als Ron Jans wint met FC Utrecht, ga ik me ook wel weer ergeren en met een bepaalde ergernis naar huis. Daar ga ik goed op."

Collega Nico Wantia haakt in: "Ik moet er niet aan denken. Elke week tranen en kippenvel als het You'll Never Walk Alone klinkt..." Van Wissing: "Ik denk dat hij met Vak-P mee gaat zingen. Dat hij een microfoon krijgt en versterkt wordt. Dat hij over de boxen mee mag zingen", aldus Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties