Steijn genoot: "Alle beelden gezien van de FC Twente-supporters"

Sem Steijn greep donderdagavond naast het Gouden Schild voor beste talent in de Keuken Kampioen Divisie. De middenvelder moest de prijs aan PSV'er Johan Bakayoko laten. Steijn genoot echter wel van FC Twente. Hij mag volgend seizoen met de Enschedeërs Europa in.

Steijn was niet aanwezig in De Grolsch Veste. "Ik zat bij Sparta, maar ik heb wel goed op de stand gelet", vertelt hij bij Sportnieuws. "Supergaaf. Ik heb alle beelden gezien van de supporters die het veld op gingen. Supermooi. Ik kijk ernaar uit om naar FC Twente te gaan en voor Europees voetbal te gaan."

Steijn verlaat ADO Den Haag na de play-offs transfervrij. "Jazeker, dat vind ik wel jammer", geeft hij aan. "Vooral voor de club, want ik loop er al heel lang. Dan zou het mooi zijn als je je club ook nog wat geld oplevert, maar het is nu ook een mooi moment om te gaan. Ik kijk ernaar uit om die kant op te gaan."

De middenvelder kan met ADO Den Haag nog promoveren naar de Eredivisie. In de finale van de play-offs kan Steijn het Sparta van zijn vader Maurice treffen. "Dat zou echt een horrorscenario zijn ja", reageert Maurice Steijn. "Daar moet je niet aan denken. Hoe moet je dat zo verkopen thuis? Daarom hoop ik maar dat wij ons met Sparta rechtstreeks handhaven en dat ADO Den Haag via de play-offs weer terugkomt in de Eredivisie. Dat zou mooi zijn."

Lees meer:
0 reacties