Steijn en Van Bergen over lievelingseten: "Kan ik wel waarderen"

Sem Steijn en Mitchell van Bergen schoven aan bij de Kids persconferentie van FC Twente. Daar moesten ze bepaalde vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over hun lievelingseten.

"Ik denk dat rijst met zalm en broccoli mijn lievelingseten is, en dan met Japanse mayo. Die kan ik wel waarderen", zegt Mitchell van Bergen bij de Kidsclub persconferentie. Sem Steijn moet er niet aan denken: "Doe mij maar een broodje bal met mayo, of een klein patatje."

Steijn wordt gevraagd hoe vaak de ploeg traint. "De ene week is anders dan de andere week, maar je kunt uitgaan van zo'n zes keer per week gemiddeld. Soms hebben we nog een dubbele training erbij." Van Bergen vult aan: "Je hebt krachttraining, techniektraining en ook nog ademshalingstraining."

Van Bergen krijgt een vraag over zijn favoriete positie. "In Frankrijk speelde ik als spits, als nummer tien, als linksback en als rechtsback. Eigenlijk overal behalve keeper. Maar nu ben ik tevreden moet hoe ik gebruikt wordt als links- of rechtsbuiten."

Die vraag krijgt Steijn ook: "Verdedigen is niet mijn ding. Ik heb altijd op tien gespeeld of iets lager op het middenveld. Ik ben heel blij met mijn positie", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties