Steven Berghuis: "Aan de ene kant sta ik achter wat ik heb gedaan"

Steven Berghuis deelt een klap uit
Steven Berghuis deelt een klap uit Foto: © Twitter

Ajax moet het komende Eredivisie-seizoen beginnen zonder Steven Berghuis. De Ajacied heeft een schorsing van drie wedstrijden aan zijn broek hangen, vanwege de uithaal richting een FC Twente-supporter na afloop van de laatste wedstrijd tegen de Tukkers.

"Inhoudelijk kan ik er niet veel op ingaan. Ik sta er nog steeds een beetje fifty-fifty in. Ik vind, eerlijk gezegd, dat het uit de hand loopt richting de spelers en scheidsrechters. Wat je over je heen moet laten gaan. Wij gaan dat niet veranderen, dat gebeurt overal. Het gaat te ver. Ik zie het gebeuren op de tribunes en als wij arriveren met de bus."

"Uiteindelijk heb ik mezelf ermee. Donderdagavond liep het ook weer uit de hand bij Twente op de tribune", gaat de Ajacied verder. "Aan de ene kant sta ik achter wat ik heb gedaan, want het is tot hier en niet verder. Het houdt voor mij ook een keer op. Aan de andere kant vraag ik me wel af of het iets oplost en of het iets heeft opgelost, behalve dat ik de eerste drie wedstrijden mis", aldus Berghuis.

Lees meer:
0 reacties