Stewart haalt FC Twente-doelwit naar PSV: "Echt een eer voor mij"

Een lachende Earnest Stewart op een persmoment van PSV
Een lachende Earnest Stewart op een persmoment van PSV Foto: © BSR Agency

Couhaib Driouech is officieel speler van PSV. De 22-jarige buitenspeler heeft in Eindhoven voor vijf jaar getekend. Afgelopen winter was PSV al dichtbij het aantrekken van Driouech. De vleugelaanvaller was destijds letterlijk al op weg naar Eindhoven, maar werd alsnog teruggeroepen door zijn Rotterdamse werkgever. 

Driouech speelde het seizoen uit bij Excelsior, maar kon de club niet voor degradatie behoeden. Driouech - die aanvankelijk ook in beeld was bij FC Twente - maakte er nooit een geheim van graag naar PSV te willen verkassen en ook de Eindhovenaren hielden de interesse in de aanvaller warm. Nu is het uiteindelijk toch tot een transfer gekomen. Naar verluidt betaalt PSV zo'n 3,5 miljoen euro voor de diensten van Driouech.

"Ik ben heel blij dat ik hier ben en het PSV-shirt mag aantrekken. Voor mij is het echt een eer om hier te mogen spelen", reageert de Marokkaanse buitenspeler, die ook tijdens zijn vakantie volop bezig met een transfer naar de kampioen van Nederland. "Ik was vorige week nog op vakantie met Ismael Saibari en hij zei dat ik gek zou zijn als ik niet zou komen", vertelt hij op de website van zijn nieuwe werkgever. 

Lees meer:
0 reacties