Streuer (73) blijft bij FC Twente: "Hij is vooral daarin erg goed"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Hoewel Jan Streuer al 73 jaar is, kan hij de voetbalwereld niet acher zich laten. Hij heeft zijn contract bij FC Twente met een jaar verlengd en de technisch adviseur blijft actief daar waar Arnold Bruggink zijn eigenlijke taak al overnam.

In De Ballen Verstand kijkt Leon ten Voorde naar de opmerkelijke verlenging van Streuer bij FC Twente. "Het lijkt alsof Arnold Bruggink nog niet op eigen benen kan staan, maar dat kan hij echt wel. Alleen Jan Streuer is een welkome toevoeging en het is een team. Waarom zou je het team als dat goed met elkaar kan opschieten ook niet in tact houden?"

Fardau Wagenaar is uiteraard ook aangeschoven en reageert: "Eigenlijk is jouw reactie veel diepzinniger dan ik bedoelde. Wat voegt Jan toe waar Arnold veel van kan leren en andersom?" Ten Voorde: "Jan is vooral erg goed in onderhandelingen en heeft contacten in die wereld. Arnold is nog meer van het organiserende deel, om die hele voetbalorganisatie neer te zetten. Dat krijgt al steeds meer vorm. Maar Jan is echt met spelers zeg maar. Arnold ook wel, die is eindverantwoordelijk. Dat gaat samen, maar dat pakket van Bruggink is veel omvattender. Jan houdt zich bijvoorbeeld niet bezig met het aannemen van een performance trainer", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties