Streuer blij met nieuw contract bij FC Twente: "Hij kan ze raken"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © NESimages

Joseph Oosting gaat bij FC Twente een nieuw contract tekenen tot medio 2026 met de optie voor nog een jaar. Jan Streuer, de rechterhand van technisch directeur Arnold Bruggink, is vol lof over de succesvolle oefenmeester.

“Oosting is heel open en eerlijk naar de spelers toe, daardoor kan hij ze raken", vertelt hij op de website van ESPN. "We willen met FC Twente aanvallend voetbal spelen, dat brengt hij heel mooi naar voren. Hij geeft de juiste aandacht aan de individuele speler. Al is het een trainer met weinig ervaring, FC Twente is zijn tweede club (na RKC, red.) in het betaalde voetbal", constateert Streuer.

"Daarom is het zo knap dat het dit seizoen zo goed gaat", vervolgt de bestuurder, die toegeeft dat de keuze voor Oosting - als opvolger van Ron Jans - wel een beetje een gok was. “Ja, maar dat doe je altijd een beetje op gevoel. Oosting kiest voor spelers die in dienst van je elftal kunnen spelen. We zijn ook heel tevreden over de rest van de staf, en Oosting is daarin een goede teamspeler."

Lees meer:
0 reacties