"Streuer gaat vermoedelijk wel door, dat signaal heeft hij gekregen"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft nog geen duidelijkheid over de toekomst van Jan Streuer. De club uit Enschede heeft aangegeven graag verder te willen met de technisch directeur. Clubwatcher Tijmen van Wissing denkt dat dat wel goed komt.

"Jan Streuer gaat vermoedelijk wel door, dat signaal heeft hij gekregen van de RvC", zegt Van Wissing bij De Oosttribune. "Maar hij heeft nog niet echt te horen gekregen wat de plannen en ambities zijn voor de komende jaren. Dus Jan Streuer gaat wel door en dan denk ik in zijn kielzog ook Ron Jans. Maar dat is allemaal nog een vraagstuk voor later. Eerst moet Jan Streuer zijn contract verlengen. Ik denk dat dat in de komende weken duidelijk gaat worden."

Voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa weet niet of Jans bij gaat tekenen. "De prioriteiten liggen nu natuurlijk eerst bij de technisch directeur. Als hij bij gaat tekenen, dan heeft hij ook zijn wensenlijstje. Dan begint ook met een trainer. Ik kan nu wel wat roepen, maar dat is volgens mij wat voorbarig", aldus Van Staa.

FC Twente presteert qua resultaten prima onder Jans. "Maar je gaat kijken naar hoe hij werkt, hoe hij op de werkvloer is, zit er progressie in, hoe vind je het team functioneren", schetst Streuer. "Daar kan je als technisch manager naar, los van het financiële beleid. Maar op basis van de prestaties hoe ze ervoor staan. Dan lijkt het dat je niet zo lang hoeft te twijfelen."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand