Streuer naar Vitesse? "Ik ga zeker geen uitdaging uit de weg"

Jan Streuer zit in de dug-out op het trainingscomplex van FC Twente
Jan Streuer zit in de dug-out op het trainingscomplex van FC Twente Foto: © Pro Shots

Jan Streuer is nog altijd actief bij FC Twente. De 72-jarige voormalig technisch directeur werd in de afgelopen periode al meerdere keren gelinkt aan Vitesse, maar een overstap zit er momenteel niet in.

"Er wordt veel geroepen", doelt Streuer in Tubantia op de geruchten. "Ik ga zeker geen uitdaging uit de weg en ik wil ook niet zeggen dat het nooit kan gebeuren. Maar ik ben helemaal niet met een andere club bezig", maakt hij duidelijk. "Als je ergens naartoe gaat, wil je natuurlijk wel een beetje weten hoe de situatie is. En dat ziet er nu natuurlijk niet zo goed uit", aldus de rechterhand van Arnold Bruggink.

Eerder was Streuer manager voetbalzaken bij Vitesse. De club heeft hem niet alleen op voetbalgebied wat gebracht. Voor de club voerde hij in Hotel Molendal onderhandelingen met spelers. "Ik was hier nog nooit geweest toen we er met Vitesse een gesprek hadden met een Braziliaanse voetballer, Fernando Diniz. Hij is pasgeleden ontslagen als bondscoach van Brazilië", vertelt hij.

In Hotel Molendal leerde hij die avond de gastvrouw kennen. "Het grappige is dat de zaakwaarnemer van Diniz mij nog wekelijks appt over Braziliaanse spelers. Ik blijf hem maar vertellen dat we geen EU-salarissen kunnen betalen", besluit Streuer.

Lees meer:
0 reacties