Streuer naar Vitesse? "Zou een aderlating voor FC Twente zijn"

Jan Streuer en Paul van der Kraan in de Grolsch Veste
Jan Streuer en Paul van der Kraan in de Grolsch Veste Foto: © Orange Pictures

Tijmen van Wissing zou niet verbaasd zijn als na Paul van der Kraan ook Jan Streuer naar FC Twente gaat. De Arnhemse club verkeerd in zwaar weer en kan elke ervaring in de top goed gebruiken.

Streuer gaf vorig weekend aan niet onwelwillend tegenover een terugkeer bij Vitesse te staan. "Laten we hopen dat Vitesse blijft bestaan, dat wordt eerst een vraagstuk. Als alle signalen dan op groen staan en er is een plan, dan zijn Van der Kraan en Streuer een logisch duo om dat te doen", reageert Van Wissing in de Oosttribune Podcast. "Hij woont in Arnhem, zijn vrouw heeft daar nog een hotel waar ze geen afstand van gaat doen en Streuer wil nog wel wat doen."

Vitesse degradeerde vrijdag officieel naar de Eredivisie en zou helemaal opnieuw moeten beginnen. "Ik snap wel dat hij zin heeft in dit klusje. Hij heeft veel te danken aan de club, dus ik snap dat gevoel wel. In deze fase, waarin een club op z'n gat ligt, kun je geen beter duo wensen", meent Van Wissing. "Ik ben nog steeds onder de indruk hoe zij FC Twente er bovenop hebben gekregen."

Van der Kraan was tot voorkort nog algemeen directeur van de Tukkers en is nu nog steeds als adviseur verbonden aan de club. Streuer help technisch directeur Arnold Bruggink. "De handigheid van Streuer in de media en het bespelen van sponsoren... Het zou voor FC Twente een aderlating zijn", aldus de journalist. "Hij heeft nog een belangrijk rol en Bruggink geeft hem de credits, maar hij gaf ook aan moeite te hebben met tweede viool spelen."

Lees meer:
0 reacties