Streuer over FC Twente-transfer: "Voor ons een hele goede speler"

Bas Kuipers werd dinsdagavond gepresenteerd als nieuwste aanwinst van FC Twente. De linksback komt over van Go Ahead Eagles en tekende een contract voor vier seizoenen. De club uit Enschede heeft inmiddels beelden van zijn 'eerste dag' bij de club uit Enschede online gezet. 

Daarin horen we onder andere de toespraak van Jan Streuer, de rechterhand van technisch directeur Arnold Bruggink. Het geeft een interessant inkijkje in de transferstrategie van de Tukkers. "Jij (Bas Kuipers, red.) kan voor ons een hele goede speler zijn", vertelt hij in De Grolsch Veste. 

"Je bent al 29. Vaak koop je jonge spelers, maar voor ons is dat minder belangrijk", vervolgt hij. "Wij vinden dat wat oudere spelers veel kunnen toevoegen aan het elftal. Alleen maar jong vinden wij niet goed, we hebben meer wat oudere spelers", aldus Streuer, die doelt op routiniers als Lars Unnerstall, Robin Pröpper en Ricky van Wolfswinkel. Het lijkt er op of ook Daan Rots, de rechtsbuiten van FC Twente, nog even ter sprake komt in een onderonsje.

Lees meer:
0 reacties