Streuer over nieuwe trainer: "Dan wordt die persoon het wel"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © NESimages

Onlangs werd Arnold Bruggink gepresenteerd als opvolger van Jan Streuer, die na het seizoen afzwaait bij de Enschedese club. Bruggink is overigens al begonnen aan zijn klus, en hoopt aan de zijde van de zojuist genoemde Jan Streuer veel kennis op te doen.

Tot 1 juli is Jan Streuer technisch directeur, waarna Arnold Bruggink het stokje overneemt van de man die FC Twente veel goeds heeft gebracht. Als het aan algemeen directeur Paul van der Kraan ligt, is Streuer nog niet direct weg, zo schrijft TC Tubantia. Indien er niets op zijn pad komt, staat de huidige technisch directeur daarvoor open. "Maar op dit moment speelt er niets", wil hij erover kwijt.

Bruggink is ambitieus en wil graag stappen maken met FC Twente. "Ik geloof erin dat je moet proberen de club verder te helpen onafhankelijk van de mensen die er werken, dat is persoonlijk mijn grootste drive. Dat is een van de belangrijkste dingen om een club verder te ontwikkelen, als besef ik mij dat het niet makkelijk is", vertelt de toekomstig technisch directeur.

Streuer geeft aan dat zijn visie niet leidend is in de zoektocht naar een nieuwe trainer. "Als Paul en Arnold iemand willen, en ik twijfel, dan wordt die persoon het wel, want ik moet er niet mee werken”, vertelt Streuer die zijn komende vertrek in ogenschouw houdt.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand