Streuer reageert: "Die mensen zeggen dat FC Twente gelijk heeft"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © NESimages

Jan Streuer maakte vorige week aan alle speculaties rondom Ramiz Zerrouki een einde door aan te geven dat er niet meer wordt onderhandeld omtrent een eventuele overgang. De international van Algerije maakt het seizoen af in Enschede en in de zomer zal FC Twente meedenken omtrent een transfer.

Het leek alsof Streuer ietwat getergd was betreffende de gehele gang van zaken rondom de mogelijke transfer. “Dat ben ik vrij snel, maar dat is niet altijd terecht", erkent Streuer bij RTV Oost. "We hebben al twee keer gezegd dat we het niet doen en toch komen ze dan terug. Feyenoord deed wel een serieus bod, dat is absoluut waar. Het was geen bod dat we absoluut niet konden weigeren, maar het was wel een serieus bod.”

Komende zomer zal FC Twente mee gaan denken aan een transfer van Zerrouki. “We hebben met de speler besproken dat we deze zomer wel mee willen denken aan een transfer", legt Streuer uit. "Maar goed, er moet natuurlijk wel een goed bod komen. We gaan hem niet weggeven. Maar als er een goed bod komt, gaan we met hem meedenken.”

Streuer is nog steeds overtuigd dat FC Twente het niet kan maken om Zerrouki nu te verkopen aan Feyenoord. “Ik denk dat wij geen andere keuze hadden. Als je heel voetbalkennend Nederland ziet, dan zeggen die mensen dat Twente gelijk heeft. Het zou raar zijn dat je een speler verkoopt in deze situatie. We hebben uitgesproken dat we ambitie hebben. Als je dan één van je beste spelers verkoopt aan een concurrent, dat komt natuurlijk heel slecht over", besluit de technisch directeur.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand