Streuer reageert na nieuw bod: "Ik laat het Feyenoord snel weten"

Jan Streuer voor de camera van RTV Oost
Jan Streuer voor de camera van RTV Oost Foto: © Orange Pictures

FC Twente heeft zondagmiddag een tweede bod van Feyenoord op Ramiz Zerrouki ontvangen. Technisch directeur Jan Streuer gaat daarom weer in gesprek met de Rotterdammers, zo bevestigde hij.

Ramiz Zerrouki
'FC Twente en Feyenoord gaan tóch weer om de tafel over Zerrouki' Lees ook

Tegenover RTV Oost geeft Streuer een uitgebreidere uitleg. "Ze hebben zich gemeld, dus ik zal snel ook met een reactie komen", reageert de technisch directeur van FC Twente. "Het is wel zo netjes om Feyenoord dat eerst te laten wat de reactie zal zijn."

Maar of dit betekent dat een vertrek van Zerrouki nu wel bespreekbaar is? "Nou, er wordt veel gezegd", beantwoordt Streuer. "Ze denken allemaal dat alleen maar om geld gaat. We hebben het ook over ambities gehad. Ik laat het Feyenoord snel weten." FC Twente liet eerder weten deze maand niet mee te willen werken aan een transfer van Zerrouki.

Er gingen al verhalen rond dat FC Twente het tweede bod van Feyenoord heeft afgewezen, maar dat blijkt niet waar te zijn. "We hebben nog helemaal niet gereageerd", zegt Streuer tegenover Twente Insite. "Ze hebben een nieuw bod gedaan en wij zullen daar netjes op antwoorden. Dat is het verhaal en dat is nog niet gebeurd."

Over de vraagprijs van FC Twente voor Zerrouki wil Streuer niets kwijt. "Iedereen zit te gissen over de prijs. Daar klopt allemaal niets van. Er wordt veel onzin verteld en helemaal over bedragen. Maar clubs noemen sowieso geen bedragen. Wij gaan geen prijzen noemen", besluit Streuer.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand