Streuer sluit terugkeer bij oude club niet uit: "Geen moeite mee"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Jan Streuer sluit een terugkeer bij Vitesse niet uit. De technisch adviseur van FC Twente werkte van 1997 tot 2007 al als directeur spelersbeleid in Arnhem.

Vitesse verkeert in een zware crisis. Niet alleen is de club hard op weg naar de Keuken Kampioen Divisie, maar ook het voortbestaan lijkt serieus in het geding te komen. Oud-Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik stelt dat Vitesse een beroep moet doen op het bedrijfsleven en de gemeente. "Ook de situatie met het stadion is een onzekere factor. Van wat ik in de krant lees, is dat een haat-liefdeverhouding. Daar zal ook duidelijkheid moeten komen", stelt hij bij ESPN.

Voormalig Vitesse-trainer John van den Brom zou bereid zijn de club volgend seizoen te willen helpen. "Hij is echt een clubman, hij is als speler daar begonnen. Hij heeft op dit moment daar gewoon een heel goed gevoel over", weet Streuer, die zelf ook niet uit sluit terug te keren in Arnhem. "Niks is onmogelijk. Ik heb ook geen moeite om in de eerste divisie te werken."

Lees meer:
0 reacties