Streuer spreekt niet af bij Van der Valk: "Hier ziet niemand ons"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Hotel Molendal, hartje Arnhem. Als bekende artiesten in de stad optreden slapen ze regelmatig in het hotel dat eigendom is van de vrouw van Jan Streuer. Streuer zelf is er woonachtig en vaak te vinden, zelfs tijdens contractbesprekingen met potentiële FC Twente-spelers.

"Aan deze keukentafel hebben al heel wat prominenten gezeten", zegt Jan Streuer tijdens de rondleiding in gesprek met Leon ten Voorde van de Tubantia. Ook met nieuwe spelers wordt er vaak bij hem thuis afgesproken. "Als we bij Van der Valk in Twente gaan zitten, is het meteen bij iedereen bekend. Hier in de keuken ziet niemand ons."

Clubwatcher Leon ten Voorde kent meer namen die in Hotel Molendal waren. "Ron Jans zat er aan tafel, Joseph Oosting ook en namens Vitesse voerde hij er onderhandelingen met onder anderen Willem van Hanegem, Nikos Machlas en Pierre van Hooijdonk", weet de journalist. "Toen Alfons Sampsted naar Nederland kwam en hij met de kerst alleen was, heeft de familie Streuer nog een avondje gesjoeld met de IJslander."

Lees meer:
0 reacties